Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Maria titlla «d'atemptat contra el poble» la moció de censura contra ell

15/10/2020 El presidente del PI, Antoni Amengual, y otros cargos del partido, arropan al alcalde de Maria, Biel Mas, frente a la moción de censura promovida por PP e independentistas. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS EL PI | EL PI

El batle de Maria de la Salut, Biel Mas (PI) ha qualificat aquest dijous «d'atemptat contra el poble» la moció de censura contra ell que presentaran aquest divendres el PP amb la coalició XMaria-APIB.

«Amb aquest pacte imposaran al municipi una persona que ningú ha votat», ha denunciat Mes en declaracions dels mitjans, acompanyat del president del PI, Antoni Amengual. «Aquesta moció és un engany i per a poder tirar endavant han hagut de dimitir fins a nou persones, entre ells el cap de llista, per a arribar a col·locar a un suplent com a batle», ha denunciat l'encara batle de Maria.

Biel Mas ha afegit que «el més trist de tot és que la presenten pensant únicament amb els seus interessos propis, renunciant als seus principis i ideals». Mas ha acusat aquests partits «d'aprofitar-se d'un any difícil» a causa de la COVID «per a bloquejar tot el que s'ha volgut dur a terme des del consistori per a gestionar la pandèmia del coronavirus». «En el primer ple de la legislatura ja ens van fer saber que presentéssim el que presentéssim ens votarien que no a tot», ha criticat.

En aquest context, Mas ha promès «treballar pel poble des de l'oposició, defensat iniciatives que serveixin per a sortir amb garanties d'aquesta crisi». Per part seva, el president del PI ha explicat que ha enviat un burofax al president del PP, Pablo Casado, denunciant el «pacte 'antinatura' que trenca el govern estable del municipi».

Amengual ha deixat clar que aquest pacte «és una estafa a l'electorat, ja que el PP defensa uns postulats a Madrid i a Mallorca fa tot el contrari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.