Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Llucmajor expressa la seva «preocupació» perquè el batle no cobreix les regidories cessades

MÉS per Llucmajor ha expressat aquest dimarts la seva «preocupació» per la «manca d'ordre i comandament» en el pacte de govern que gestiona l'Ajuntament de Llucmajor després que el batle de la localitat no hagi cobert les àrees de regidors cessats.

Segons la formació ecosobiranista, aquestes manques fan que els encarregats per a vetllar i solucionar els problemes dels ciutadans de Llucmajor, s'Arenal i Urbanitzacions «defugin de les seves responsabilitats» repercutint en els sectors més sensibles i necessitats.

Per a la formació, un exemple «flagrant» és l'últim ple, quan es va aprovar destinar 270.000 euros a emergència social després que al juny s'havia anunciat una transferència d'un milió d'euros.

A més, segons MÉS, l'autorització per a poder gastar aquest milió d'euros és del mes de març, és a dir, que «fa set mesos que l'Ajuntament de Llucmajor hagués pogut fer ús d'aquesta partida».

Davant aquesta situació, des de MÉS s'ha exigit a l'alcalde i al seu equip «un esforç extra» per a solucionar els problemes dels ciutadans.

Àrees sense regidors

MÉS per Llucmajor ha atribuït aquest fet a la manca de coordinació entre els partits del pacte i ha lamentat que tres mesos després que el batle destituís els regidors de Llibertat Llucmajor encara no s'han cobert les àrees de gestió que ocupaven.

MÉS ha expressat la seva «preocupació» davant la falta de responsable d'atenció en la zona de les urbanitzacions, actualment la més populosa, amb més de 13.000 habitants que no tenen un regidor al qual dirigir-se.

Segons han apuntat, altres àrees que actualment no tenen regidor delegat són Participació Ciutadana, Transparència i Mobilitat, «punts febles» de l'actual equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.