Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] CABOT presenta 'Premium', un nou EP digital de cinc cançons

Després de 'Llengües' (2019), 'Premium' (Blau 2020) és el segon treball de CABOT. Un EP de cinc cançons de format digital disponible a partir del 25 de setembre.

En aquest nou treball produït per Toni Pastor, el grup CABOT fa una passa endavant en la qualitat musical, amb sons i harmonies molt treballades. Continuen donant importància a les lletres sempre amb missatge o contant històries quotidianes com podem comprovar en les cinc cançons que inclou: 'Causalitat', una cançó dedicada als mestres en aquesta tornada a l'escola tan insòlita narrada des de la mateixa experiència de Josep Cabot; 'Cada Cop', que xerra del poder de la nostra ment per a canviar els finals de les històries i ens convida a filosofar i imaginar; 'Carme', una cançó escrita en temps de confinament per Josep Cabot i que varen presentar amb un vídeo enregistrat per cada un dels components del grup des de casa; 'Tu d'on véns?', el videoclip i senzill que va sortir el passat juliol ja compta amb més de 40.000 reproduccions és una crítica a la societat i als governs que han gestionat la crisi humanitària dels refugiats; 'Història d’estiu', amb col·laboració de Luis Albert Segura, narra una experiència d'un estiu que no hem pogut viure aquest any.

CABOT també ha anunciat que tornarà a l'estudi a inicis del 2021 per a treballar en nous temes i incloure'ls tots en un segon disc físic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.