Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB lamenta que els serveis mínims decretats dificultaran el seguiment de la vaga educativa

El sindicat Unió Obrera Balear ha lamentat aquest dimarts que els serveis mínims decretats per l'administració per a la convocatòria de vaga del pròxim dilluns en els centres públics de les Illes faran difícil el seguiment de l'acció parteix dels professors.

Segons ha explicat el portaveu de UOB Josep Palou, la principal discrepància en les negociacions ha estat la reducció en Secundària d'un docent per cada quatre grups i no un docent per cada sis grups com s'havia fet en anteriors convocatòries de vaga en l'Educació.

En la resta de nivells, ha explicat Palou, els serveis mínims queden fixats en un docent per cada tres unitats. D'altra banda, el portaveu de UOB ha lamentat també que la resta de sindicats a les Illes no s'hagin sumat a la convocatòria de vaga a diferència de l'ocorregut a Madrid, amb situació similar quant a la pandèmia.

UOB ha expressat en diverses ocasions el seu rebuig a l'inici del curs escolar en les condicions actuals i sense garanties per als treballadors, els alumnes i les famílies. Per al UOB és una «temeritat» que no s'escolti al Col·legi de Metges ni al Sindicat Mèdic, que recomanen ajornar l'inici de les activitats lectives «per l'escalada de casos positius».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.