Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini d'inscripcions als cursos de llengua catalana

42611

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) ha obert el termini per a dur a terme les matriculacions dels cursos de llengua catalana, els quals s'impartiran d'octubre de 2020 a gener de 2021 i, a causa de la situació de pandèmia, s'oferiran de manera completament virtual.

L'IEB ha explicat aquest dilluns que qui estigui interessat a matricular-se en qualsevol dels nivells oferts, té temps per a inscriure's fins al pròxim 11 de setembre. La matrícula també s'ha de fer en línia.

Els nivells A1, A2 i B1 es cursaran en tres sessions setmanals amb un professor a l'aula virtual. Els nivells B2, C1 i C2, en canvi, s'impartiran a través d'una plataforma d'autoformació, amb una sessió virtual quinzenal i els alumnes comptaran amb el suport d'un tutor.

Quant al nivell LA (Llenguatge Administratiu), el curs s'impartirà a través d'una plataforma d'ensenyament en què el tutor facilitarà el material als alumnes, però sense sessions virtuals.

Els requisits que han de complir els alumnes per a poder matricular-se són tenir el títol del nivell anterior o haver cursat el curs del nivell anterior.

En el cas de no complir cap d'aquests requisits, hauran de passar una prova de nivell. Quant als requisits tècnics, els futurs alumnes hauran de comptar amb connexió a internet i tenir un compte de correu electrònic de Gmail.

Quant al preu dels cursos, és de 50 euros per als nivells A1, A2, B1 i B2 i de 70 euros per als nivells C1, C2 i LA. Aquests preus, però, es poden reduir en un 50% o en un 100% si els futurs alumnes compleixen amb algun dels requisits establerts.

Tota la informació referent a la matriculació es pot consultar en la web iebllengua.caib.cat o també per la via telefònica telefonant al 971 17 76 04.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.