Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Lliure penja una pancarta contra la visita del Borbó a l'illa

El monarca espanyol Felipe VI ha arribat a Mallorca aquest cap de setmana acompanyat de la família i té previst reunir-se amb les autoritats de les Balears al Palau de l'Almudaina aquest dilluns, dia en que també anirà a Petra a l'horabaixa, i dimecres es trobarà amb el president de l'Estat, Pedro Sánchez, a Marivent.

Segons han informat des de la mateixa Casa Reial, la família dels Borbons té previst ser a les Balears fins el pròxim 18 de juliol.

Aquest dilluns, l'organització juvenil Mallorca Lliure ha penjat una pancarta a les escales de la plaça Major de Palma on es pot llegir: «Mallorca lliure de Borbons». Des de l'entitat han explicat que amb aquest acte han volgut deixar clar que Felipe VI «no és benvingut a ca nostra». A més, han afegit: «A Mallorca no tenim rei perquè és una institució corrupta, masclista i caduca, que no representa el poble mallorquí».

Finalment, Mallorca Lliure ha aprofitat l'ocasió per a animar la ciutadania a assistir a les convocatòries contra els Borbons d'aquest dilluns a Petra i aquest divendres a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.