Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Anegats presenta 'Sirena', senzill del nou àlbum que prepara per a finals d'any

42011

'Sirena' és el senzill avançament del novè àlbum que Anegats prepara per a finals d'any. Una cançó bilingüe de ritme llatí (txa-txa-txa), que compta amb la col·laboració de Nailé Sosa (veu i cors), Pep Garau (trompeta) i Pep Lluís Garcia (percussions).

Ambientada en terres caribenyes, 'Sirena' conta la història d'un romanç d’estiu, viscut entre una al·lota local i un jove mallorquí, que ha viatjat allà per pair la tristor d’una ruptura sentimental al seu país d'origen. Aquesta nit d’amor no acaba amb la llum del sol, sinó que té una continuïtat en forma d’una altra cançó: 'Paraula de senyor', editada l'any 2005 (Mons diferents, Blau 2005) i una de les cançons més populars de la banda. Així doncs, 'Sirena', és l’spin-off de 'Paraula de senyor', i ens conta què va passar la nit abans que els dos enamorats marxessin junts per sempre.

El llançament està disponible des d'aquest divendres a plataformes digitals i s'ha estrenat acompanyat d'un vídeo amb animacions i il·lustracions realitzat per l'artista Diego Ingold.

A més d'anunciar el nou senzill, Anegats ha explicat que actuarà en directe el dissabte 15 d'agost al Mallorca Live Summer Edition.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.