Setmanari d'informació local - 138 anys

Amplien el termini i la quantia de les ajudes de lloguer per a afectats per la crisi de la Covid-19

41779

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha ampliat el termini i també la quantia total de les ajudes de lloguer destinades a minimitzar l'impacte econòmic i social de la Covid-19. Les ajudes, que es podien demanar fins el 31 de juliol, ara es podran sol·licitar durant tot el mes d'agost, fins el 31.

La partida total que es dedica a aquestes ajudes passa de 3,2 milions a 4 milions d'euros. El tràmit telemàtic per a presentar la documentació es va obrir el 6 de juliol de 2020 i per ara s'han rebut unes 1.000 peticions. Les sol·licituds es poden presentar només telemàticament.

Aquestes ajudes per al pagament del lloguer a afectats per la Covid-19 són diferents de les ajudes de lloguer ordinàries que convoca el Govern cada any i es destinen a persones que han perdut la feina per culpa de la pandèmia, que s'han vist afectades per un ERTO, autònoms que s'hagin donat de baixa o que hagin patit una reducció significativa d'ingressos, treballadors de temporada que no siguin fixos discontinus, treballadors que hagin reduït la seva jornada per cuidar familiars, persones que acreditin trobar-se en situacions d'especial vulnerabilitat i dones víctimes de violència de gènere que hagin patit aquestes situacions durant el confinament.

Precisament per incloure aquest darrer grup, les dones víctimes de violència de gènere, l'IBdona ha aportat a la convocatòria 296.804,02 euros addicionals per a contribuir a les ajudes que puguin necessitar les afectades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.