Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació registra 756 sol·licituds d'escolarització menys respecte a l'any passat

La Conselleria d'Educació ha registrat durant el procés d'escolarització fins a 756 sol·licituds menys que fa a el curs anterior motivat tant per la crisi generada per la pandèmia com pel descens de la natalitat constatat en els darrers anys.

El conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, ha detallat les conclusions del procés d'escolarització a les Balears i ha assenyalat que el descens dels ingressos en el sistema educatiu reflecteixen la crisi actual i ha vaticinat que al setembre també hi haurà, per la mateixa raó, menys matrícules d'alumnes nouvinguts.

No obstant això, March ha avançat que a causa de la davallada d'alumnes i a l'increment anunciat de la plantilla de professorat, a les Illes «les ràtios continuaran baixant».

El conseller ha destacat igualment que el 97 per cent dels alumnes de tres anys començaran el seu procés educatiu en els centres indicats com a primera o segona opció el que prova que «les famílies escolaritzen els seus fills en els centres escollits».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.