Setmanari d'informació local - 138 anys

Els detinguts del cas Autoritat Portuària queden en llibertat amb càrrecs

La matinada d'aquest dissabte ha quedat en llibertat amb càrrecs el president de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual de Torrella; el director, Juan Carlos Plaza; el cap de l'àrea d'explotació i serveis portuaris, Fernando Berenguer; i al cap del departament d'explotacions portuàries, Armando Parada, que havien estat detinguts per un suposat cas de corrupció.

Aquest divendres nit ja va ser posat en llibertat amb càrrecs el vicepresident de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Miquel Puigserver, qui havia estat detingut juntament amb el president de la APB, Juan Gual de Torrella, i altres directius, per un suposat cas de corrupció.

Els registres de les diferents seus de l'Autoritat Portuària a Balears ja han finalitzat. No obstant això, l'operació que investiga el cas continua oberta.

El cas estaria relacionat, entre altres assumptes, amb una adjudicació d'uns amarraments a Menorca i unes licitacions de contractes públics, que varen ser denunciats.

La Guàrdia Civil va irrompre durant el matí d'aquest divendres en les seus de Palma, Eivissa i Maó de la APB per a procedir a un escorcoll per aquest presumpte cas de corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.