Setmanari d'informació local - 138 anys

ACHINIB i la seva associació empresarial AECHIB s'adhereixen a PIMEM

La federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) ha presentat aquest dimecres en roda de premsa, l'adhesió d'una nova associació, l'Associació d'Empresaris Xinesos de les Illes Balears (AECHIB) que formarà part de l'organigrama de la Federació.

ACHINIB, l'associació cultural xinesa més important de les Balears suma ara AECHIB com la seva associació empresarial que compta amb més de 1.200 negocis i tots dos estaran integrats en PIMEM.

Aquesta adhesió suposa un important suport a un mercat en creixent evolució i la possibilitat de crear sinergies entre ambdues entitats, «una gran oportunitat perquè pimes i autònoms treballin per la integració i la interculturalitat, així com per a la millora de les seves relacions comercials», han explicat des de PIMEM.

La presentació ha comptat amb la presència de diferents empresaris xinesos dels quals PIMEM ha destacat la seva joventut. Com ha indicat Fang Ji, president d'AECHIB, «és el moment de donar visibilitat a la segona generació d'empresaris xinesos que prendran el relleu».

El president de la Federació, Jordi Mora, ha qualificat l'acte com a històric ja que «en 44 anys de vida de la patronal no s'havia presentat una associació d'aquest tipus i ara és el moment de donar impuls i visibilitat a la comunitat xinesa de les Balears».

Els representants xinesos Fang Ji i Minwei Jiang han volgut destacar i posar en valor la gran varietat de sectors econòmics als quals AECHIB representa: immobiliàries, agències de viatge, despatxos d'advocats i hotels s'uneixen als ja tradicionals de comerç i restauració.

«Aquesta integració suposa un important pas per als empresaris xinesos per a donar-se a conèixer i obrir-se a la societat de les Balears, millorant així les relacions comercials amb l'empresari local», ha explicat Minwei Jiang.

PIMEM i AECHIB, a més, han presentat 'Zhejiang 2020', la primera fira d'exportació de papereria i productes de consum. PIMEM és un dels organitzadors oficials de la fira 'Zhejiang 2020' que tendrà lloc del 20 al 24 de juliol de 2020.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.