Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat reclama que l'Estat assumeixi el cost d'aplicar més controls sanitaris als passatgers que arribin a les Balears

El portaveu de MÉS per Mallorca al parlament, Miquel Ensenyat, ha demanat aquest dilluns que l'Estat assumeixi el cost d'aplicar més controls sanitaris als passatgers que arriben a les Balears. Aquests controls, segons Ensenyat, han d'aplicar-se a la totalitat de passatgers, independentment del seu origen. «Ens preocupa el que estam veient en altres comunitats, algunes tan pròximes com Catalunya. Aquesta situació pot repetir-se aquí si no anam amb compte. Ens va el prestigi i la salut en això».

Segons Ensenyat, el cost d'aquests controls han de ser íntegrament assumits per AENA, i en conseqüència per l'Estat. «No pot ser que cada any els nostres aeroports siguin una font immensa d'ingressos i ara l'Estat no vulgui assumir el que li pertoca. Si les competències són seves, ha de pagar aquests controls».

El portaveu parlamentari de MÉS també ha censurat aquest dilluns els elogis al 18 de juliol realitzats aquest cap de setmana per part del líder de l'extrema dreta a les Balears, Jorge Campos. «No deixa de ser estrany que en una democràcia hi hagi eines per a sancionar que no es faci ús de la màscara però no l'exaltació del franquisme», ha conclòs Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.