Setmanari d'informació local - 138 anys

Tur demana a Educació que informi de l'organització del pròxim curs a Formentera

La diputada per Formentera Sílvia Tur, ha demanat al Parlament la compareixença a l'Illa pitiüsa del conseller d'Educació, Martí March, perquè informi als centres sobre l'organització de l'inici de curs.

Segons ha declarat la diputada, la Conselleria està treballant en aquest tema, però es necessita «més acompanyament» als centres per a aclarir quins seran exactament les mesures de protecció, la distribució dels alumnes a les aules i com es repartiran els recursos 'extra' que han rebut les Balears i quant percebrà Formentera.

Pel que fa a la necessitat d'informació, la representant de Formentera en el Parlament ha confiat que March expliqui la situació de les infraestructures pendents, com l'ampliació de l'IES Marc Ferrer, ja que «el Govern no presenta cap pla d'obres». «És el mateix que ha passat amb les inversions per a eliminar les barreres arquitectòniques», ha dit.

La diputada també ha demanat que March viatgi a Formentera «perquè és de rebut que el conseller s'acosti a totes i cadascuna de les Illes i pugui, així, donar les explicacions oportunes en cada lloc, ja que cada Illa presenta les seves particularitats i pot requerir l'aplicació de mesures diferents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.