Setmanari d'informació local - 138 anys

Crisi a l'Auntament de Llucmajor: el batle expulsa del govern dos regidors de Llibertat Llucmajor

40999

El batle de Llucmajor, Eric Jareño, ha decidit cessar de totes les seves àrees els dos regidors de Llibertat Llucmajor per manca de confiança.

En una nota de premsa, ha assenyalat aquest dimecres que la falta de confiança en els dos edils és conseqüència de les seves actuacions en els darrers mesos i per les tensions que han provocat amb altres partits del Consistori.

Jareño ha assegurat que aquests fets «han alterat la tranquil·litat institucional» i han provocat que es prengui aquesta mesura. «El més important és preservar l'estabilitat del govern municipal, sobretot en una època en la qual la unitat d'acció ha de ser màxima Els regidors cessats han gestionat fins ara les àrees d'Economia, Funció Pública, Atenció a la Ciutadania a Urbanitzacions, Comunicació, Transparència, Participació Ciutadana, Transports i Mobilitat.

Les competències seran assumides pel batle, a l'espera d'una reunió entre els partits de l'equip de govern per a consensuar aquest tema. «La nostra principal preocupació són ara els ciutadans i les empreses del municipi, hem de treballar units així li ho he transmès als integrants de l'equip de govern», ha subratllat Jareño.

A més, el batle ha recordat que totes les forces polítiques del Consistori es varen adherir al pacte per a la revitalització de Llucmajor, per la qual cosa espera que «es materialitzin acords per a millorar el municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.