Setmanari d'informació local - 138 anys

Arran desplega una pancarta al centre de Palma amb el lema «Fem que la crisi la paguin els hotelers»

Arran ha desplegat aquest dilluns una pancarta al centre de Palma, en la qual es podia llegir «Fem que la crisi la paguin els hotelers. Ens hi va la vida».

Segons han informat fonts d'Arran Palma, «la crisi de 2008 i les successives les han pagades les classes populars, mentre la burgesia s'enriquia». Per aquest motiu, han afegit, «cal conscienciar les classes populars per a recuperar el rumb i que no torni a passar, una altra vegada, el mateix».

En aquest sentit, han emmarcat l'acció d'aquest dilluns dins de la seva campanya contra el pla pilot de turisme a les Balears, el qual es va iniciar fa una setmana i que fonts d'aquesta organització juvenil consideren que «ha estat possible per la pressió exercida pels hotelers al Govern»

«Mentre hi ha centres de salut i residències que continuen tancats, sembla que és molt més important l'obertura d'espais de lleure i sobretot d'aquells associats al turisme. Una situació que es produeix per una qüestió de doblers, d'economia, i no sanitària», han lamentat des d'Arran Palma.

Davant d'aquesta situació, han criticat, «els treballadors d'hotels s'exposen a la pandèmia pel mateix sou que fa un any i sense que hi hagi un control exhaustiu de si pateixen un contagi». Per aquest motiu, han exigit, «els beneficis del turisme s'haurien redistribuir en Serveis Socials, que estan en una situació molt delicada, més a causa de la crisi de la Covid-19» en lloc que, han conclòs, «sempre s'enriqueixin els mateixos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.