Setmanari d'informació local - 138 anys

Afedeco usa devuit llengües a la seva nova campanya, però no la catalana

Afedeco usa devuit llengües en la seva nova campanya, però cap d'elles és la llengua pròpia de les Illes Balears, la llengua catalana.

L'associació patronal del comerç de les Balears ha anunciat una campanya per «donar la benvinguda de manera molt especial a tots els turistes que ens visitaran a partir de demà. Per a això, i de manera simbòlica, hem editat més de 400 pòsters perquè els comerços els pengin en els seus establiments».

Afedeco explica que: «Volem alçar la veu i fer costat a tota la maquinària que es posa en marxa perquè la nostra illa sigui un lloc competitiu turísticament parlant».

En la seva comunicació, la patronal explica també que «venguin en avió o en creuer, des d'Afedeco volem deixar patent el nostre suport al turisme per això hem volgut tenir aquest gest simbòlic, però ple de simbolisme (sic), i donar la benvinguda a tots els nostres visitants».

Entre les llengües usades a la campanya n'hi ha algunes corresponents a territoris que la gent procedent dels quals, no podrà entrar a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.