Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal cerca intèrprets i solistes per a tres produccions pròpies

El Teatre Principal de Palma ha fet saber aquest divendres que cerca d'intèrprets i solistes per a un total de tres produccions pròpies. Segons ha informat el Consell aquest divendres, el Teatre Principal ha convocat dos càstings i una audició per a l'òpera 'Il trovatore', l'obra de teatre 'Kelly' i el muntatge coreogràfic 'Baalconing'.

En concret, en el cas de 'Kelly', una producció amb autoria de Rafel Gallego i Laura Mart, es precisen sis intèrprets de diverses edats. Aquesta obra s'estrenarà com a lectura dramatitzada al setembre amb el títol de 'La brigada invisible' i al març del pròxim any 2021 s'estrenarà en gran format com 'Kelly'. Mentrestant, per a Baalconing, una producció del Teatre Principal amb la companyia Baal, es precisen quatre intèrprets (dos ballarins i dos artistes de circ). Baalconing s'estrenarà el juny de 2021.

Finalment, per a l'òpera 'Il trovatore', l'audició seleccionarà tots els papers de l'espectacle musical, que s'estrenarà l'abril de 2021. Les persones interessades a obtenir la informació, els detalls i els requisits de cadascun d'aquests processos de selecció pot consultar-los en la web del Teatre Principal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.