Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciutadella no permetrà concentracions ni aglomeracions en les festes de Sant Joan

La Junta de Seguretat de les festes de Sant Joan de Ciutadella ha fet aquest divendres una crida als ciutadans perquè recordin que durant els dies 23 i 24 de juny «no hi ha d'haver» concentracions ni aglomeracions en la via pública.

«Per a garantir el compliment, la Policia Local i Nacional mantendran actiu un dispositiu de reforç de les seves efectives amb la finalitat d'assegurar la prescripció», han assenyalat aquest divendres des de l'Ajuntament.

A més, han indicat que les ordenances municipals a aplicar durant aquests dies seran «les habituals de tot l'any». La batlessa de Ciutadella Joana Gomila, ha apuntat que les festes «hauran de ser viscudes familiarment i d'una manera casolana, sense provocar trobades que suposin aglomeracions».

D'altra banda, l'Ajuntament ha informat que l'alcaldessa dirigirà una carta a la direcció de la companyia Baleària instant la naviliera que no incentivi els viatges marítims de Sant Joan «ni tampoc a crear expectatives de desplaçament a Ciutadella que es relacionin amb les dates de Sant Joan».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.