Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort suspèn la taxa de les terrasses fins a l'any que ve

El ple de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dijous la modificació de l'ordenança fiscal que regula la taxa de terrasses, perquè els bars i cafeteries no hagin de pagar-la fins al 31 de desembre.

El portaveu de l'equip de govern de Cort, Alberto Jarabo, ha indicat que l'Ajuntament entenia que aquesta mesura «era imprescindible per a un sector tan important per a Palma» com el de l'hostaleria. Jarabo ha assenyalat que també volen fomentar que els ciutadans puguin gaudir d'aquests espais a l'aire lliure i ha confiat «que tothom sigui responsable» en l'ús de les terrasses, mantenint les mesures de prevenció davant el coronavirus i moderant els nivells de soroll.

El regidor ha assenyalat que els restauradors que vulguin sol·licitar la devolució dels imports ja pagats podran fer-ho des d'aquest dijous. El pagament de la taxa d'ocupació de la via pública ja està suspès mentre dura l'estat d'alarma, i amb aquest canvi no s'haurà de pagar una vegada finalitzi, amb efecte retroactiu des del 14 de març. Cort estima que aquesta mesura suposa deixar d'ingressar 1,7 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.