Setmanari d'informació local - 138 anys

Quatre càrrecs de Podemos a les Balears formaran part del nou òrgan estatal dirigit per Iglesias

Les diputades de Podemos en el Congrés, Antònia Jover i Lucía Muñoz, juntament amb la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI a l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, han entrat a formar part del nou Consell Ciutadà Estatal de la formació.

Segons ha informat la formació aquest divendres, les diputades i la regidora estaran en el nou òrgan de direcció que encapçalarà Pablo Iglesias, qui ha estat reelegit secretari general, després que la seva llista 'Un Podemos Contigo', de la qual formaven part les dirigents de les Balears, hagi obtengut el suport majoritari dels votants.

En aquest sentit, des de la formació han recordat que Iglesias ha estat reelegit secretari general de Podemos amb un suport del 92,2% de les persones inscrites que han participat en la Tercera Assemblea Estatal de l'organització. En concret, han detallat, Iglesias ha obtengut 53.167 vots, mentre que l'altre candidat que es presentava a la Secretaria General, Fernando Barredo, s'ha quedat en el 7,8% (4.503 vots).

En total, han conclòs, han participat en aquestes votacions, que s'han celebrat de formeu telemàtica 59.201 inscrits, xifra igual a la registrades en les últimes primàries al Congrés.

Mae de la Concha també formarà part del Consell Cituadà Estatal

D'altra banda, la Secretària General de Podemos Balears, Mae de la Concha, també formarà part del Consell Ciutadà i el farà com a màxima dirigent autonòmica.

De la Concha ha volgut traslladar la seva felicitació a les noves conselleres ciutadanes i ha assegurat que «les Balears seran ben representades en aquest nou òrgan de direcció».

«Les quatre dones de les Illes que ho integrem coneixem les necessitats que hem d'afrontar des de l'arxipèlag balear i estem convençudes que serem capaços de traslladar totes les nostres inquietuds. Enhorabona a totes per l'elecció», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.