Setmanari Sóller

134
anys

[VÍDEO] Xialin Liu: «M'agradaria que Palma fos una ciutat multicultural sense problemes de racisme»

21-05-2020

Xialin Liu, de l'Associació Xinesa de les Illes Balears (Achinib), ens fa arribar els seus desitjos per a la ciutat del futur. En la seva opinió, Palma hauria de ser una ciutat «molt neta, amb moltes zones verdes, sense contaminació ni embossos, amb un transport públic eficient, sense pobresa ni racisme».

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris