Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Baleària organitza una trobada en línia de poetes de les Pitiüses i el País Valencià

39665

La Fundació Baleària organitza el proper dissabte, 23 de maig, la trobada de poetes, ‘Un Mar de Paraules’. Es tracta d’un esdeveniment que l’entitat organitza anualment des de 2005 i que, per primera vegada, es farà en línia. S’emetrà a les 18.00 hores al canal de YouTube i a la pàgina de Facebook de Baleària, i reunirà 18 poetes de Formentera, Eivissa i el País Valencià.

Després de la introducció, que anirà a càrrec del grup de teatre Moskitas Mortes de Formentera, recitaran els següents poetes: els eivissencs Nora Albert, Marià Torres, Àngels Escandell, Vicent Tur, Carles Fabregat, Juliols Herranz, Eva Tur, Iolanda Bonet, Pep Marí i Bartomeu Ribes; la formenterera Maria Teresa Ferrer; a més dels valencians Sergi Ortolà, Ana María Córdobaa, Vicent Botella, Josep Vicent Cabrera, Jovi Seser, Ester Signes i Maria Seguí. Llegiran poemes escrits per ells mateixos.

Cal destacar que el projecte ‘Un Mar de Paraules’ va néixer a fa quinze anys, i durant tot aquest temps ha aconseguit reunir a desenes de poetes. La iniciativa va rebre el 2015 el premi a la producció cultural per part de l’Institut d’Estudis Eivissencs.

Es tracta del tercer esdeveniment organitzat per la Fundació durant l’estat d’alarma, després de les dues edicions del festival de música Baleàrics 2.0, del que han gaudit més de 4.000 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.