Setmanari d'informació local - 138 anys

El sector nacionalista guanya a El PI

39593
Arxiu Ultima Hora

El sector nacionalista s'ha imposat en la batalla interna per fer-se amb el control del partit Proposta per les Illes (El PI). No ha estat un procés fàcil, però els diversos sectors del partit han mantingut el pacte de vehicular els debats en els òrgans interns de la formació.

Aquest dilluns, finalment, el conseller d'El Pi al Consell de Mallorca Antoni Amengual ha presentat aquest dilluns l'equip que aspira a dirigir El PI a partir de la celebració del III Congrés de Mallorca que tendrà lloc el proper 27 de juny.

L'equip liderat per Amengual és el resultat d'un llarg debat ideològic i estratègic que s'ha saldat amb un acord que garanteix la unitat del partit, però que demostra que el sector nacionalista de Josep Melià té majoria a la formació.

De fet, dels quatre càrrecs més destacats, tres provenen de la formació que va liderar Melià, Convergència per les Illes.

Si el congrés ho ratifica, el president d'El PI serà Antoni Amengual que, juntament amb el vicepresident segon, Antoni Salas i el secretari Tolo Gili, provenen de Convergència. La vicepresidenta del partit serà Lina Pons, un dels 'fitxatges estrella' de les passades eleccions i que és ben vista per tots els sectors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.