Setmanari Sóller

134
anys

Impedeixen l'entrada a Mallorca de dos passatgers per no estar justificat el seu viatge

18-05-2020

Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat han impedit aquest diumenge l'entrada a Mallorca de dos passatgers, tots dos de vols internacionals procedents d'Alemanya, per no estar justificat el seu viatge i no complir els requisits per al desplaçament fixats en el Reial Decret que regula l'estat de alarma.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears aquest dilluns en una nota de premsa, els agents varen detectar un dels viatgers en un vol de matí i un altre, a l'horabaixa.

Els funcionaris policials varen aixecar acta als dos passatgers per no estar justificat el seu viatge i no complir requisits establerts per a desplaçaments fixats en el Reial Decret de l'estat d'alarma, sent ambdues persones retornades a Alemanya.

En aquesta línia, han recordat que la setmana passada la Guàrdia Civil va denunciar set passatgers, cinc a Palma i dos a Maó, per viatjar a Mallorca i a Menorca sense motiu justificat. Concretament, ha detallat tres dels detectats a Son Sant Joan procedien d'Eivissa i els altres dos, de Barcelona; mentre les dues persones denunciades a Maó havien volat des de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris