Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació Llull organitza 'Converses des del confinament: Estat d'alarma, Covid-19 i Països Catalans: reptes i oportunitats' aquest dijous

38855

Aquest dijous, 30 d'abril, la Federació Llull, formada per les entitats Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i l'Obra Cultural Balear (OCB), farà un acte públic, a través de la plataforma YouTube (concretament, al canal d'Òmnium), per a fer balanç de l'impacte de l'estat d'alarma i de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 i per fer les corresponents propostes de futur.

L'acte es farà en directe dijous, 30 d'abril, a partir de les 20.15 hores, sota el títol de 'Converses des del confinament: Estat d'alarma, Covid-19 i Països Catalans: reptes i oportunitats'.

A l'acte, que serà conduït i moderat per Fanny Tur, exconsellera de Cultura del Govern, hi participaran: Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium; Anna Oliver, presidenta d’ACPV i Josep de Luis, president de l'OCB.

Malauradament, el president de la Federació Llull i president d'Òmnium, Jordi Cuixart, no hi podrà participar de manera directa, ja que es troba privat de llibertat per l'administració de justícia espanyola, per raons polítiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.