Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO demana que s'acabi amb la «incertesa» de les dates d'oposicions

38169

Comissions Obreres ha assegurat aquest dilluns que els aspirants a les oposicions «necessiten acabar amb la incertesa» de saber quan es duran a terme els exàmens corresponents a 2020, cancel·lats per l'estat d'alarma.

El sindicat ha demanat que la Conselleria d'Educació convoqui la Mesa Sectorial de manera telemàtica per a negociar nous terminis i procediments. De fet, ha recordat que la Conselleria ha proposat ajornar les oposicions docents a 2021 «sempre que es tengui la certesa que les places no es perdran».

Des de Comissions Obreres han afirmat que, des del primer moment, la prioritat és resoldre la urgència sanitària i preservar la salut dels aspirants i membres dels tribunals. Per això, han afegit, «donam suport a aquest ajornament en les oposicions».

D'altra banda, CCOO ha considerat que és «imprescindible» que es compleixi amb «la reducció de taxa d'interins» prevista a la fi de legislatura. «Això significa que no es pot perdre cap plaça i que hem de començar a negociar les places dels pròxims anys», han subratllat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.