Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol planteja a Sánchez mesures «diferenciades» per a les Balears

38139

La presidenta del Govern Francina Armengol ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar com ha anat la reunió a distància amb els presidents de les comunitats autònomes i amb el president espanyol.

Tal i com ha fet en d'altres ocasions, Armengol ha explicat què ha demanat a Pedro Sánchez, però ha estat menys explicita en què li ha contestat el seu col·lega espanyol.

Armengol ha demanat que les empreses no essencials de les Balears puguin mantenir-se tancades fins al 26 d'abril, quan finalitzaria la pròrroga de l'estat d'alarma i que aquesta mesura vagi associada a la possibilitat de les empreses d'acollir-se als anomenats Expedients Temporals de Regulació d'Ocupació (ERTO) en les mateixes condicions que les que ho varen fer prèviament.

Francina Armengol ha demanat, també, que es permeti l'ús dels romanents i l'endeutament d'Ajuntaments i Consells, «perquè ningú es quedi enrere és necessari l'ingrés de l'avanç de finançament autonòmic, que s'havia d'ingressar al març i encara no s'ha fet, a més de permetre l'endeutament i ús complet de romanents per a Consells Insulars i ajuntaments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.