Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma XXI promou la iniciativa 'Ciutat a Casa'

37675

Aquest divendres l'entitat ciutadana Palma XXI llença la iniciativa 'Ciutat a Casa', amb la voluntat d'acostar a la ciutadania diferents materials que tenen Palma com a protagonista, durant aquestes setmanes de confinament. Llibres, teatre, música, cinema, programes de ràdio, sèries, etc. que mostren, pensen i prenen com a referència, des de diferents mirades, la nostra ciutat.

Cada dia publicaran a les seves xarxes socials la referència a un contingut i el seu enllaç, i setmanalment enviaran als seus subscriptors un butlletí que reculli totes les referències.

«En aquests dies extraordinaris (per ser poc ordinaris), ens toca estimar Palma des de casa. Per això, per seguir més connectats que mai, més units que mai, ens trobam aquests dies a #ciutatAcasa. Cada dia compartirem un contingut als nostres perfils de xarxes socials: documentals, llibres, música... Sempre amb Palma com a protagonista», han explicat.

D'una altra banda animen la gent a compartir materials amb el hashtag #ciutatAcasa o enviar-los a info@palmaxxi.com perquè l'entitat els difongui.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.