Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell llança un concurs sobre llengua i literatura en català en xarxes socials

37655

La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha posat en marxa un concurs en les seves xarxes socials sobre llengua i literatura en català, dirigit especialment a la població que es troba a casa seguint les recomanacions per a frenar la propagació del Covid-19.

Amb l'objectiu d'oferir un entreteniment intel·lectual, cada dimarts i dijous es publicarà una pregunta en els perfils de Llengua Mallorca de Twitter, Facebook i Instagram i, entre les respostes correctes, se sortejarà un lot de llibres, que es podrà recollir en La Misericòrdia quan acabi l'estat d'alerta. Per a optar al premi és imprescindible seguir a Llengua Mallorca en la xarxa en què es participi.

Aquells que desitgin participar en el joc han d'enviar les respostes per privat fins a les 12.00 hores de l'endemà de la publicació de la pregunta, és a dir, els dimecres i els divendres. Aquesta ha estat la primera pregunta plantejada aquest dijous pel Servei de Dinamització Lingüística: Quin és l'autor i el títol d'aquest fragment?: '8 de març- Com que hi ha tanta grip, han hagut de clausurar la Universitat. D'ençà d'aquest fet, el meu germà i jo vivim a casa, a Palafrugell, amb la família. Som dos estudiants desvagats'.

Amb l'ús de les etiquetes #llenguaacasa i #culturaacasa, els perfils de Llengua Mallorca continuen amb el treball de normalització del català a Mallorca. El concurs se suma així a la difusió habitual de consells lingüístics per a la utilització correcta del català i animant a utilitzar-lo en tots els àmbits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.