Setmanari d'informació local - 138 anys

Es constitueix l'entitat 'Pla de Mallorca XXI', una proposta ciutadana pel futur de la comarca

37323
Imatge de la reunió mantinguda aquest dissabte. | Pla de Mallorca XXI

Aquest dissabte, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Montuïri, ha tingut lloc l'acte de constitució de l'associació Pla de Mallorca XXI, entitat que neix amb la vocació de convertir-se en observatori de referència de la comarca de l'interior de l'illa de Mallorca.

Una cinquantena de persones ha assistit a l'acte de presentació de l'entitat, que ha comptat amb la participació de la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i del batle de Montuïri, Joan Verger Rosiñol, que ha actuat també en representació de la Mancomunitat.

Joan Buades, un dels promotors de Pla de Mallorca XXI, ha destacat la connexió que aquesta nova entitat té amb Palma XXI i Tramuntana XXI, així com el suport de la Fundació Iniciatives del Mediterrani.

Verger, ha manifestat que és «un orgull que l'associació que vetllarà pel Pla neixi aquí». «La societat civil es reuneix, i això ens feia falta als batles i batlesses del Pla, per tenir assessorament i posar esforços en comú. Encoratja veure gent amb diferents perfils formant una entitat transversal», ha afirmat.

Per part seva, Bel Busquets, ha assegurat que «el Pla, en part refugi de guerreres i guerrers que lluiten a Ciutat, té personalitat pròpia i ha de lluitar també pel seu present i futur. Tenim molts reptes, des de l'accés a l'habitatge a l'enfortiment de la pagesia. La nostra societat ha d'afrontar aquests nous reptes i el Pla ha d'adaptar-se. Les institucions no ho poden fer totes soles, així que és d'agrair que la societat civil s'organitzi, i que ho faci des de l'emoció com a sentiment principal. Ens hem d'acompanyar mútuament en aquest repte, el repte de viure en el Pla de Mallorca en el segle XXI».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.