Setmanari d'informació local - 138 anys

Confirmat el positiu de la dona aïllada a Son Espases

37147

Les anàlisis de les mostres de la dona aïllada per SARS-CoV-2 a l'Hospital Universitari Son Espases que es varen enviar a l'Institut de Salut Carlos III han donat positiu i confirmen així el resultat positiu que va donar la prova ràpida que s'havia realitzat prèviament a Son Espases.

Per aquest motiu, la dona, que té 40 anys, romandrà aïllada a l'hospital fins que es produeixin dos resultats negatius consecutius. Aquesta persona va ingressar a Son Espases aquest divendres a la nit, ja que complia criteris clínics i epidemiològics.

Posteriorment, per precaució, varen ser traslladats els seus fills -amb símptomes lleus- al mateix centre. Les proves ràpides realitzades al fill de cinc anys i la filla de 19 anys, que està embarassada, varen donar negatiu i els dos varen poder tornar a casa aquest diumenge.

L'estudi de contactes amb aquesta dona realitzat per la Direcció General de Salut Pública i Participació ha identificat, fins ara, 13 persones que romandran en vigilància activa fins al 13 de març. La pacient va viatjar a Bèrgam (Itàlia) per a visitar a uns familiars.

La Conselleria de Salut i Consum demana una vegada més que es respecti la privacitat d'aquesta persona. Així mateix, reitera el seu missatge de tranquil·litat i confiança en la tasca que desenvolupen els professionals de la salut i recalca en tot moment el treball coordinat amb el Ministeri de Sanitat.

Des de Salut reiteren que davant de qualsevol dubte la població pot dirigir-se al servei d'atenció telefònica 061 Salut Respon.

Aquest és el segon cas confirmat de coronavirus a Mallorca. L'altre cas, un home britànic, va ser donat d'alta el 14 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.