Setmanari Sóller

135
anys

Pau Morlà és nomenat director general de Drets i Diversitat

36435

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres, a proposta de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, el nomenament del menorquí Pau Morlà Florit com a director general de Drets i Diversitat.

Morlà és diplomat en Magisteri i llicenciat en Geografia per la Universitat de les Illes Balears (UIB). És funcionari de carrera des de l'any 1990 i ha treballat com a docent en diferents centres educatius de les Balears. A més, va ser regidor de l'Ajuntament d'Alaior durant vint anys (1995-2015) i batle d'aquesta localitat de 2004 a 2011. També ha estat diputat per les Balears en el Congrés en la tretzena legislatura.

La seva labor al capdavant de la Direcció General de Drets i Diversitat serà coordinar les polítiques d'igualtat i diversitat. En concret, això implica impulsar la incorporació de la perspectiva LGTBI i d'accessibilitat universal en les polítiques, els serveis i les actuacions d'àmbit autonòmic, i també pel foment de la participació social en matèria de diversitat sexual i de gènere.

A través d'aquesta Direcció General, el Govern desenvolupa accions de formació i sensibilització en matèria de diversitat funcional, sexual o de gènere; promoció dels valors de la diversitat humana i de la igualtat de tracte a totes les persones amb independència de la seva orientació sexual, identitat sexual i de gènere, ètnia, cultura, procedència, religió, creença, o qualsevol altra situació o diversitat funcional.

El PSOE de Menorca ha celebrat aquest divendres el nomenament de Morlà, a qui la secretària general del partit, Susana Mora, ha definit com una persona «estimada i amb un gran bagatge institucional que sabrà desplegar des del compromís i responsabilitat totes aquelles polítiques relacionades amb la igualtat i la diversitat».

Mora també ha fet valdre que les polítiques en drets i diversitats «són fonamentals i els socialistes des de sempre les hem liderat perquè un dels nostres objectius ha estat continuar avançant cap a una societat més justa, igualitària i feminista».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris