Setmanari d'informació local - 138 anys

La jutgessa Victoria Pelufo cita a declarar el dibuixant Toni Galmés en qualitat d'investigat

36055

Fonts properes al dibuixant Toni Galmés han confirmat a dBalears que la jutgessa Victoria Pelufo l'ha citat a declarar, en qualitat d'investigat, dia 30 de gener, per un suposat delicte de calúmnies.

Quatre sindicats policials varen demanar fa uns dies a la jutgessa d'instrucció 12 de Palma que investigàs si el Govern ha atorgat subvencions al còmic 'On és l'Estel·la?' al qual acusen d'injúries i calúmnies.

Els sindicalistes, acompanyats de l'advocat Antoni Montserrat, varen ratificar aquest dia la seva denúncia contra l'autor del còmic, l'editorial del mateix i els responsables polítics.

'On és l’Estel·la?' és un àlbum il·lustrat per Toni Galmés i que segueix les traces dels famosos 'On és en Wally?' per explicar els fets cabdals del procés d'autodeterminació de Catalunya. Els sindicats policials varen querellar-s'hi perquè segons la seva interpretació, «menyscaba i denigra» el cos de policia espanyola i la Guàrdia Civil «i atempta contra els sentiments de les persones integrants de dites institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.