Setmanari d'informació local - 138 anys

March es compromet amb les escoles a retornar durant aquesta legislatura l'assignació reduïda pel romanent

36035

El conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, ha mostrat aquest dimecres als centres educatius la «voluntat política» de recuperar «com a mínim» els pressuposts de 2019 de cara a l'elaboració dels propers comptes i, així mateix, de tornar-los «en la mesura del possible» durant aquesta legislatura la quantitat de doblers que s'ha vist reduïda a causa dels romanents.

La Llei de pressupostos de la Comunitat per al 2020 incorpora una modificació per la qual l'import dels romanents dels col·legis dels anys anteriors -20 milions en total- s'ha d'incorporar, si s'escau, a l'exercici corrent i, per això, l'assignació designada pot reduir-se.

«Hem arribat a un principi d'acord, volíem recuperar la confiança que havíem perdut i volem posar les bases d'una bona gestió econòmica dels centres tant a curt com a mitjà termini», ha explicat March.

El conseller ha reconegut que varen cometre un «error de comunicació» des de la Conselleria i que, per això, «s'havia creat un malestar que havia de aclarir-se». Per això, ha afirmat que «s'ha fet una proposta oberta, inicial, que s'ha de poder ampliar i modificar en les pròximes reunions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.