Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Montuïri acull aquest dilluns la preestrena de la sèrie 'Pep' d'IB3

35915

El pavelló es Revolt de Montuïri acollirà dilluns que ve, 13 de gener, la preestrena de la sèrie de ficció 'Pep' de la radiotelevisió pública de les Balears (IB3), produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Segons ha informat IB3, l'acte començarà a les 19.30 hores i assistiran els autors i els actors protagonistes de la sèrie, entre ells, Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Carles Molinet i Caterina
Adrover.

La sèrie explica la vida de la família Alcover i de com afronta Pep (Toni Gomila) la notícia que el seu pare té una deterioració cognitiva lleu, l'avantsala de l'Alzheimer. El primer capítol s'estrenarà a IB3 Televisió el pròxim 20 de gener.

D'altra banda, 'Pep' no serà l'única estrena en la graella d'IB3 d'aquesta temporada i l'acompanyaran els programes 'Téntol' (26 gener), 'Fusions' (27 gener) i 'Arrels'. A més d'aquestes estrenes, el 25 de gener arribarà la nova temporada de 'Passejades' (13.30 hores) i 'Ben Trobat' (16.00 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.