Setmanari d'informació local - 138 anys

El comandant de l'exèrcit espanyol a les Balears es compromet a defensar «la sobirania i independència de la pàtria»

35801

El comandant general de l'exèrcit espanyol a les Illes Balears, Fernando García Blázquez, ha manifestat el compromís de les Forces Armades en la defensa «de la sobirania i independència de la pàtria, de la seva integritat territorial i del seu ordenament constitucional».

En la seva intervenció davant les principals autoritats de Balears, durant la celebració de la Pasqua Militar en el Palau de l'Almudaina, García Blázquez s'ha referit als canvis «cada vegada més ràpids i profunds, en un món interconnectat fins i tot en els menors detalls».

El militar que actualment ocupa el Palau de l'Almudaina, s'ha referit a la inestabilitat que generen a nivell mundial les crisis econòmiques i socials, el terrorisme global, la criminalitat informàtica sense fronteres, els efectes de l'activitat humana en el planeta, i el tràfic de persones i migracions massives, sobretot al Mediterrani.

L'exèrcit espanyol celebra la Pasqua Militar en commemoració de la 'recuperació' per a la corona espanyola de l'illa de Menorca, després de la rendició dels britànics al gener de 1782, i és una festivitat instituïda en temps de Carles III.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.