Setmanari Sóller

135
anys

El Consell llança un nou web amb recursos per a un ús «normal i correcte» del català

35743

Ja es pot navegar pel web llenguamallorca.cat, un portal en què la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha recollit recursos i ha creat eines per promoure un ús «normal i correcte» de la llengua catalana. El web inclou tant les iniciatives de dinamització lingüística i promoció del català que es fan a Mallorca com recursos lingüístics de tot tipus, informació sobre cursos i certificats de català, drets lingüístics o subvencions.

Així, des del web, que va associat a un compte de Twitter, a un d’Instagram i a una pàgina de Facebook amb el mateix nom i que ja estan en marxa des de fa gairebé un any, es pot accedir a recursos per aprendre jugant o a llistes de música en català.

La consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha explicat que aquesta feina s’ha fet «seguint amb el nostre compromís amb la llengua catalana» i ha destacat que el portal web «recull informació i eines per ajudar els mallorquins i mallorquines a viure plenament en català».

En la mateixa línia, el director insular de Política Lingüística, Lluís Segura, ha subratllat que «al web també s’inclou informació sobre ajuts a empreses i entitats per al foment de l’ús la llengua catalana».

El portal llenguamallorca.cat és fruit de la feina de la Direcció Insular de Política Lingüística i també inclou informació actualitzada sobre l’activitat del Departament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris