Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Alliberat el portaveu d'Stop Desnonaments Mallorca

35295

Aquest dimarts al vespre, després de 12 hores retingut, han alliberat el portaveu de Stop Desnonaments Mallorca, Joan Segura, segons han informat des de la plataforma. A més, han remarcat que ha estat una detenció il·legal.

Segura ha estat detengut aquest dimarts durant una concentració per a protestar contra el desnonament d'una família amb un jove que pateix una discapacitat del 75 % al barri de Santa Catalina, a Palma. Durant l'acció s'han produït càrregues policials i el portaveu ha acabat detengut. Ha estat traslladat a la Comissaria de la Policia espanyola a l'Escorxador.

Segons Stop Desnonaments, els inquilins acumulaven impagaments dels anys de la crisi, quan el pare va ser temporalment reassignat a mitja jornada. El 2009 varen signar un acord amb el propietari per a pagar el deute de forma fraccionada, però quan ja portaven més del 65 per cent abonat varen ser demandats.

Stop Desnonaments ha criticat que l'Ajuntament «només els ofereix una nit en un centre d'acollida» i a partir d'aquest dimecres tutelar el fill en un centre de menors, separat dels seus pares, per als quals tampoc no s'ha plantejat alternativa d'allotjament.

A més, també han remarcat que Segura ha estat detengut despres de les càrregues policials, «malgrat que la concentració havia estat comunicada en temps i forma, al desnonament de n'Oscar i la seva familia, al carrer Parc 3 de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.