Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort apagarà l'enllumenat nadalenc durant mitja hora dissabte amb motiu de la COP25

35077

L'Ajuntament de Palma apagarà la seva façana, l'enllumenat nadalenc del centre i el castell de Bellver des de les 20.00 hores i fins a les 20.30 hores el pròxim 7 de desembre a petició de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb motiu de la Cimera pel Clima (COP25), que se celebra a Madrid fins al 13 de desembre.

Cort ha explicat que l'objectiu és mostrar la «implicació» de la institució amb la COP que, sota el lema 'És temps d'actuar', cerca activar els Acords de París. A més, s'adherirà a la iniciativa 'Un arbre per Europa', on els alcaldes es comprometen a plantar un arbre abans del 5 de juny de 2020, a donar visibilitat a la importància del desenvolupament sostenible en l'àmbit local i a involucrar a la joventut en els processos de presa de decisions en aquests temes.

Cal recordar que l'Ajuntament durà a terme altres accions amb motiu de la COP24. Així, aquest dilluns es projectarà de 19.00 a 20.00 hores el 'vídeo-mapping' pel clima en la façana sobre els efectes del canvi climàtic. Així mateix, aquest dimarts es penjaran dues pancartes amb el lema 'Palma, amb el cim del clima', mentre que del 4 al 13 de desembre la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de color verd.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.