Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen a Mallorca tres fugitius cercats per les autoritats d'Alemanya, Suïssa i Polònia

34981

La Policia espanyola ha detengut a Mallorca tres fugitius cercats per les autoritats d'Alemanya, Suïssa i Polònia que, presumptament, haurien comès diversos delictes, entre ells, econòmics, de tràfic de drogues, de suborn, de lesions i de falsedat documental.

Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, les detencions s'han dut a terme en quatre dies, en el marc d'una acció operativa posada en marxa pel Grup de Localització de Fugitius Internacionals.

En aquest sentit, la investigació va començar amb l'emissió de les Ordres Europees de Detenció i Lliurament de tres fugats per part de les autoritats reclamants.

Més tard, segons les indagacions, es va determinar que els acusats es podrien trobar a Mallorca, per la qual cosa agents de Grup de Localització es varen desplaçar a l'illa per a continuar amb el cas 'in situ' i varen comptar el suport de la plantilla territorial.

A més, per part de la policia alemanya es va sol·licitar el desplaçament d'altres dos investigadors per a intercanviar la informació necessària respecte al fugitiu reclamat per aquest país, cercat des de feia més d'un any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.