Setmanari d'informació local - 138 anys

De la Concha celebra que les bases de Podemos hagin votat per un govern «que imiti el que feim a les Illes»

34961

La secretària general de Podem a les Balears, Mae de la Concha, ha comentat, respecte que els inscrits de Podemos hagin avalat, amb un 97% a favor, la participació del partit en el Govern de coalició el PSOE, que «el suport pràcticament total al 'sí que' demostra» que les bases «estan a favor de governar, de millorar la vida de la gent des d'un govern progressista a l'Estat, que imiti el que ja estam fent aquí a les Illes».

En el referèndum de caràcter vinculant, que s'ha mantengut obert al vot des del dissabte passat i fins a aquest dimecres a les 10.00 hores han votat 134.760 persones, la qual cosa suposa el 59 per cent dels inscrits actius de la formació habitada. De la Concha ha assegurat que mitjançant aquesta votació es torna a demostrar «una vegada més», que a Podemos, «les decisions importants les pren la gent, la militància».

El secretari d'Organització de Podem a les Illes, Alejandro López, ha destacat que és «molt important que Podemos formi part d'un govern estatal, sobretot per a garantir que els drets de la gent no es toquin i hi hagi avanços socials». De les 134.760 persones que han decidit participar en la consulta, 130.150 van votar 'sí' (96,8%), mentre que 4.244 van donar suport al 'no' (3,16%) i 366 van votar en blanc (0,27%).

En el referèndum han participat el 26,04 per cent dels inscrits totals de Podemos, una participació lleument inferior a la de la consulta que varen realitzar al juliol per a la investidura de Sánchez. Dels inscrits actius anomenats a vot, ha participat el 59% del cens, expliquen des de Podemos.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.