Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns 70 advocats de les Balears atenen aquest divendres consultes legals dels ciutadans gratuïtament

34741

Uns 70 advocats de les Balears atendran aquest divendres, entre les 09.00 hores i les 15.00 hores, de forma gratuïta i personalitzada, les consultes legals dels ciutadans que s'acostin a les seus de el Col·legi d'Advocats a Inca, Manacor, Palma, Maó i Eivissa.

La iniciativa té lloc en el marc de la nova edició de la jornada de portes obertes, la setzena que se celebra a la seu de Palma i la tretzena en la resta de les seus, organitzada pel Col·legi.

Segons han explicat, la jornada té l'objectiu d'apropar la figura de l'advocat a la ciutadania, difondre la cultura de la prevenció jurídica i sensibilitzar sobre la transcendència de la consulta prèvia.

Per a facilitar l'organització de la jornada, aquest any també es recomana sol·licitar cita prèvia a la pàgina web de l'col·legi d'advocats.

Aquest any, a més, professionals de la Institució de Mediació de les Balears han d'informar la ciutadania sobre els avantatges que presenta la mediació com a mètode de resolució de conflictes, mitjançant la negociació assistida entre les parts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.