Setmanari d'informació local - 138 anys

La 30a Setmana del Llibre en Català se celebra a Es Baluard a partir de dijous

34643

La 30a edició de la Setmana del Llibre en Català se celebrarà a l'aljub d'Es Baluard des d'aquest dijous fins al diumenge, amb presentacions d'obres, tallers i activitats per a tots els públics.

La nova edició ha estat presentada aquest dimarts per la vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, el regidor d'Educació i Política Lingüística de Palma, Llorenç Carrió, i la presidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca, Maria Barceló. El canvi d'espai és una de les novetats d'enguany.

En aquesta edició participen set llibreries: Llibres Ramon Llull, Llibreria Lluna, Quart Creixent, Llibreria Clayton's Book, Drac Màgic, Embat i Abacus. Obriran els seus espais d'11.00 a 21.00 hores. El dijous 14 de novembre, a les 19.30 hores, tendrà lloc el pregó inaugural a càrrec de l'actriu Agnès Llobet.

Durant els quatre dies es duran a terme activitats literàries diverses, dirigides al públic adult i familiar, com a tallers de poesia, presentacions de llibres, taules rodones, xerrades, contacontes i espectacles.

Segons Busquets, es tracta d'un programa «ple de llengua i cultura per a tota la família, en la qual existeix l'oportunitat de conciliar vida familiar amb oci cultural». Per part seva, la presidenta del Gremi de Llibreters ha manifestat que volen que sigui «una gran festa per a tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.