Setmanari d'informació local - 138 anys

El fiscal demana 34 anys de presó per a un jove per violar diverses vegades la seva parella i sotmetre-la a vexacions a Llucmajor

34501

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears jutjarà aquest dimecres i dijous un jove acusat de violar diverses vegades la seva parella i sotmetre-la a greus vexacions, fets pels quals la Fiscalia demana per a ell penes que sumen 34 anys de presó.

En concret, l'home serà jutjat per presumptes delictes d'agressió sexual, tracte degradant, lesions i coaccions.

Segons l'escrit de Fiscalia, els fets varen tenir lloc a Llucmajor en l'estiu de 2018. El jove, de 28 anys en l'actualitat, mantenia una relació sentimental amb la víctima i els dos convivien en el mateix domicili des de l'abril.

La Fiscalia relata que l'acusat va imposar sobre la dona «una situació de dominació» basada en la seva superioritat física, amb freqüents actes de violència sobre la dona que li varen causar «por i esperit de submissió».

La Fiscalia aprecia agreujants de gènere i de parentiu, i també de reincidència, perquè l'acusat ja va ser condemnat per un delicte de lesions. A més de la pena de presó, demana una ordre d'allunyament en favor de la víctima, la mesura de llibertat vigilada durant sis anys després de complir la pena de presó, i una indemnització de 6.750 euros per a la víctima per les ferides i els danys morals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.