Setmanari d'informació local - 138 anys

Les agències de crèdit online substitueixen a la banca en la concessió de préstecs

34355

Amb la crisi financera que continua patint-se a Espanya, els bancs i entitats
financeres tradicionals van tancar, van limitar o van dificultar les possibilitats perquè la majoria dels ciutadans amb ingressos mitjans poguessin obtenir un crèdit. Això va acréixer molt més els problemes econòmics de les famílies, pimes i professionals autònoms, els principals perjudicats de la inestabilitat econòmica.

Des de 2008, any de l'inici de la crisi econòmica que encara roman en aquest país, les entitats financeres, per a molts els veritables responsables d'aquesta
inestabilitat constant, van decidir defensar-se establint fortes pautes de control
sobre els clients i limitant enormement les possibilitats d'accedir a un crèdit.

Per a atendre aquesta demanda, vital per a bona part del sector empresarial i les famílies, neixen les agències de crèdit online, que permeten concedir préstecs online al moment i amb molt poques limitacions i exigències, amb l'objectiu de facilitar un crèdit a qualsevol que el necessiti.

Beneficis de demanar un crèdit online

Amb els crèdits online es perceben una sèrie de beneficis que els bancs han deixat d'oferir fins i tot als seus millors clients. La situació econòmica global ha canviat i és molt difícil que aquestes entitats apostin els diners dels seus propis clients en accions que puguin tenir un mínim de possibilitats de risc de no ser retornat.

Els principals perjudicats són les famílies, les petites i mitjanes empreses i els professionals autònoms. Precisament, aquests nuclis de població són els que sempre han necessitat més d'aquest suport econòmic per a viure amb certa seguretat en cas que alguna cosa fos malament.

Afortunadament, en substitució d'aquesta demanda constant que abans satisfeien els bancs, ara són noves agències les que ofereixen aquests serveis, amb el valor afegit que es realitzen de manera digital, és a dir, són més ràpids, exigeixen menys requeriments, i no fa falta realitzar desplaçaments a cap oficina, ni esperar torn en cap lloc.

Els beneficis per a les famílies

No són poques les situacions en les quals una família necessitarà un crèdit, sigui per a omplir la gelera o pagar els rebuts dels subministraments bàsics en un mes complicat. No són poques les situacions en les quals es fa necessari comptar amb diners ràpids per a solucionar una urgència o comprar un vehicle quan el que es tenia ha deixat de funcionar. La necessitat de diners pot venir, fins i tot, per a usar-ho en unes vacances.

Els actuals bancs tradicionals estan elevant el nivell d'exigències per a tenir una excusa amb la qual negar-se. No tenir aval, nòmina o pertànyer a un dels llistats existents de morositat són les causes més comunes per a donar el no a les necessitats dels seus clients.

En aquest sentit, amb les agències de crèdit ràpid, si es vol accedir a préstecs de 4000 euros, una quantitat bastant sol·licitada amb la qual possibilitar una agrupació de deutes en un únic pagament o realitzar obres en la llar, es pot aconseguir amb un procediment molt senzill. Moltes d'aquestes agències no exigeixen res del que sí que és obligat en els bancs, com els esmentats avals, nòmines o no estar inclosos en el Anef o en el Rai.

Beneficis per a les empreses

Per a les pimes i autònoms, comptar amb un suport econòmic de confiança els confereix autoritat en la funció dels seus treballs. Amb una agència de crèdit que asseguri el flux de diners en temporades complicades, sobretot en els negocis que depenen de dates concretes al llarg de l'any, s'assegura una continuïtat, poder seguir amb el negoci sense que aquest faci fallida per falta de recursos.

Un negoci, una empresa qualsevol o l'ofici d'un professional que sigui, necessita tenir accés als diners, de manera ràpida i barata. I és que no són poques les ocasions en què es presenta una bona possibilitat d'inversió com, per exemple, comprar una nova màquina que millori la producció, un vehicle nou per a la distribució, diners per a crear una pàgina web per a la promoció de la marca o d'un producte…

D'altra banda, s'assegura poder pagar als empleats, als proveïdors, els subministraments bàsics de llum i aigua… evitant que, en èpoques de poques vendes, s'hagi de tancar per falta de liquiditat.

Resum

En tots dos casos, sigui per a les famílies o per a les empreses, l'amplitud de possibilitats de triar una agència de crèdit ràpid cada vegada és major. I sent conscients de la necessitat que existeix de mantenir una línia de crèdit sempre oberta, aquestes agències ofereixen un ventall de productes financers, arribant fins i tot a oferir préstecs completament gratuïts per a captar clients.

En qualsevol cas, és possible triar l'agència que menys interessos i millors
condicions ofereixi, emplenant un senzill formulari (nom, cognoms i DNI),
deixant un mail de contacte, sent major d'edat, i poc més. Llavors es procedirà
a realitzar la petició de la quantitat desitjada, i en pocs minuts, si l'operació
és acceptada, com sol ocórrer en la gran majoria dels casos, els diners seran ingressats en el número de compte que es tingui, perquè no hi ha necessitat de canviar de banc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.