Setmanari Sóller

134
anys

Cort prohibeix la paradeta informativa de l'ASM a instàncies de la policia espanyola

25-10-2019

Segons una notificació que ha rebut l'ASM aquest divendres, l'Ajuntament de Palma ha suspès per a aquest dissabte el permís per instal·lar, al carrer Sant Miquel, la taula informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, que té concedit per a tots els dissabtes d'enguany.

El motiu que al·lega Cort és la petició que els ha arribat de la Policia espanyola per «la coincidència amb una manifestació que ha de transcórrer pel carrer de Sant Miquel». Pel que sembla, la manifestació en qüestió seria la convocada per un grup espanyolista i que compta amb l'adhesió de sindicats de policia i de guàrdia civil, com el Sindicat Unificat de Policia, el Sindicat Professional de Policia, la Confederació Espanyola de Policia, la Unió Federal de Policia, l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, la Unió de Guàrdies Civils i l'Associació Espanyola de Guàrdies Civils.

L'ASM es demana «com és que a la manifestació no poden disposar d'un servei d'ordre que garanteixi la nostra integritat física, si hi haurà tants de servidors de l'ordre públic, a no ser que prevegin que seran incapaços de controlar els manifestants, entre els quals també hi ha altres grups adherits a la convocatòria com la Hermandad Nacional Monárquica de España, Valores en Baleares, Rutas de España, Jóvenes en Defensa de España, Plataforma Salvem el Camp Redó, Mos Movem, Vox Balears i UpyD».

En qualsevol cas, l'ASM fa pública la seva «protesta per aquest atac flagrant a la llibertat d'expressió, que se suma a l'agressió que va patir la nostra taula informativa el 7 d'octubre de 2017».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris