Setmanari d'informació local - 138 anys

Marta Ferré és la nova directora adjunta del Teatre Principal

33659

La Junta de la Fundació Teatre Principal ha nomenat a Marta Ferré com a nova directora adjunta del teatre. El director gerent, Pep Cerdà, ha defensat que «és la persona adequada», ja que «coneix el sector cultural i té experiència en l'administració pública».

Cerdà ha destacat que Ferré és treballadora de l'Institut d'Estudis Baleàrics, va treballar a l'Institut Ramon Llull i a l'Ajuntament de Palma, entre altres treballs destacats en el món de la cultura. Ferré va néixer a Lisboa en 1978. És llicenciada en Filologia Hispànica (UB, 2001) i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UB, 2010), màster en Gestió Cultural i postgrau en Gestió Escènica.

La nova directora adjunta va iniciar la seva carrera en l'àmbit de la gestió cultural com a coordinadora d'Esdeveniments Culturals de la Fundació Balears 21, del Govern; va ser cap d'activitats culturals i serveis educatius de la Fundació Caixa Catalunya, entre altres treballs. Ha estat directora General de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma entre 2017 i 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.