Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluís Apesteguia a la vicepresidenta del Parlament: «La neutralitat no és neutral, la neutralitat no existeix»

33579
MÉS per Mallorca ha hagut de retirar el llaç groc de la façana del Parlament. | dBalears/Arxiu

Lluís Apesteguia, batle de Deià i membre de MÉS per Mallorca, ha fet publica aquest diumenge una carta oberta a la vicepresidenta del Parlament, Gloria Santiago, després de la retirada del llaç groc de la façana del Parlament.

Apesteguia assegura que «la neutralitat no és neutral» i advoca per fer una reflexió sobre el conjunt de símbols que es llueixen al parlament. Critica fortament VOX i el seu discurs en contra del feminisme i la immigració, i alerta dels perills de limitar la llibertat d'expressió.

El batle de Deià afirma que «la neutralitat defensada per la dreta sempre es tradueix en una passivitat respecte els poders establerts i l'Statu Quo». «La neutralitat no és neutral, la neutralitat no existeix. Ni tan sols és neutre assistir a la recepció reial de l'Almudaina», assegura.

«Si és impossible esser neutres, almanco siguem maniqueament justos. Perquè assaltar els cels amb la força de la gent sempre serà més just que assaltar els col·legis electorals amb la força de les porres», ha sentenciat Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.