Setmanari d'informació local - 138 anys

Artistes mallorquins exposen en el centre Flassaders en una mostra d'art LGTBI

33559

El Centre Flassaders de Palma acull, des d'aquest divendres fins al 10 d'octubre, una mostra d'art LGTBI, organitzada per l'Associació Multicultural LGBTI, i en la qual un total de vuit artistes de Mallorca exposen els seus quadres. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, el director general de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Alberto Rosauro, ha assistit a la inauguració de l'exposició.

El reciclatge és el fil conductor de la mostra i, de fet, les obres que s'exposen estan elaborades amb diferents materials reutilitzats i les tècniques artístiques utilitzades són guix, oli i aquarel·la. Rosauro ha destacat que aquestes iniciatives «visibilitzen al col·lectiu» i ha afegit que «l'única manera de defensar els drets de la comunitat LGTBI és amb organitzacions com aquesta».

«Des de les institucions volem donar-los suport en la defensa del seu dret i no permetre que es faci cap pas enrere en aquesta lluita. La mostra suposa, a més, una oportunitat per a donar a conèixer aquesta associació d'informació creada recentment a la ciutat», ha explicat. Una vegada acabada l'exposició, els quadres es posaran a la venda per Internet i els beneficis que s'obtenguin es destinaran íntegrament a l'Associació de Lluita AntiSida de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.