Setmanari Sóller

134
anys

Artistes mallorquins exposen en el centre Flassaders en una mostra d'art LGTBI

33559

24-09-2019

El Centre Flassaders de Palma acull, des d'aquest divendres fins al 10 d'octubre, una mostra d'art LGTBI, organitzada per l'Associació Multicultural LGBTI, i en la qual un total de vuit artistes de Mallorca exposen els seus quadres. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, el director general de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Alberto Rosauro, ha assistit a la inauguració de l'exposició.

El reciclatge és el fil conductor de la mostra i, de fet, les obres que s'exposen estan elaborades amb diferents materials reutilitzats i les tècniques artístiques utilitzades són guix, oli i aquarel·la. Rosauro ha destacat que aquestes iniciatives «visibilitzen al col·lectiu» i ha afegit que «l'única manera de defensar els drets de la comunitat LGTBI és amb organitzacions com aquesta».

«Des de les institucions volem donar-los suport en la defensa del seu dret i no permetre que es faci cap pas enrere en aquesta lluita. La mostra suposa, a més, una oportunitat per a donar a conèixer aquesta associació d'informació creada recentment a la ciutat», ha explicat. Una vegada acabada l'exposició, els quadres es posaran a la venda per Internet i els beneficis que s'obtenguin es destinaran íntegrament a l'Associació de Lluita AntiSida de les Illes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris