Setmanari d'informació local - 138 anys

Rebutjada l'oferta de compra del tren de Sóller

32921

El consell d'administració del Ferrocarril de Sóller s'ha pronunciat aquest dimarts sobre l'oferta de compra de les accions del tren a través d'una OPA llançada per Mundra Invest S.L. a través de l'empresa Goros disposada a pagar fins a 25 milions d'euros.

En una nota dirigida als accionistes es remarca que la negativa de vendre expressada per la majoria absoluta dels consellers «fa que decaigui la principal condició suspensiva de l'oferta que varen fer els inversors, que era poder adquirir més del 50'01 per cert del total».

El consell d'administració també acusa directament els representants dels inversors «d'haver fet nombroses manifestacions en premsa, moltes d'elles totalment tergiversades, calumnioses o que no s'ajusten a la veritat per intentar que els accionistes venguessin».

En el comunicat també remarquen que la decisió presa aquest dimarts per «la immensa majoria del consell» té com a objectiu que el tren de Sóller «mantengui la seva arrel sollerica» i recorda que «l'actual accionariat i òrgans directius està format en gran mesura per descendents dels fundadors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.